Agence bird
6 Rue Jean Aicard, 83120 Sainte-Maxime, FRANCE   +33 (0)4 94 96 75 03 info@agencebird.fr
Agence bird Agence Immobilière Bird
6 Rue Jean Aicard
83120 Sainte-Maxime - France
+33 (0)4 94 96 75 03
1029 route du littoral
83310 Grimaud - France
+33 (0)4 22 47 06 40
info@agencebird.fr

Investeren aan de Côte d'Azur, en zeker in de Golf van St Tropez, is in principe altijd al een goede zaak geweest. De potentiële waardestijging van de aangekochte eigendom is vergelijkbaar met vastgoed in Parijs, en andere grote steden. Dit wil zeggen dat een investering in onze regio weinig risicovol is, en op termijn een aardig rendement zou kunnen opleveren.

De meest gebruikte investeringsconstructie die door bijna alle banken geaccepteerd wordt is de koop te financieren met een krediet op +/- 70% van de aankoopwaarde en een persoonlijke bijdrage te leveren van ongeveer 30%, maar andere constructies zijn natuurlijk ook mogelijk.

In Frankrijk is de banksector zeer versnipperd, doch alle kredietvormen zijn voor handen. Als belangrijke bijkomende service kunnen wij u helpen het voor u geschikt krediet te vinden. Wij helpen u met de samenstelling van uw kredietdossier naargelang het leningtype, zolas Flexicredit (initieel alleen rente-aflossing de eerste 10 jaar), IN FINE Krediet, Klassiek Krediet, Overbrugingskrediet, Herfinancieringen... Wij gebruiken alleen betrouwbare kredietmaatschappijen met de beste garanties zoals HSBC, BNP,.... Bereken hieronder de maandelijkse kosten, inclusief rente en kapitaal.

  1. Vul het te lenen bedrag in:
  2. Vul de interestvoet in:
    %
  3. Vul het aantal jaren in dat u wenst te lenen:
  4. Vervolgens klikt u op

Aantal Maanden:
Afbetaling per Maand :

Evolutie van de maandelijkse afbetaling in functie van de looptijd (inclusief kapitaal), hoe langer de looptijd, hoe kleiner de afbetaling

Back to top