Onze diensten

EEN EERSTEKLAS GEOGRAFISCHE EN COMMERCIËLE LOCATIE

In het historische hart van Sainte-Maxime, net boven de kerk, en aan de kustweg die naar Saint-Tropez leidt, zijn dit zeer frequente doorgangsplaatsen.

"No parking no business" ons agentschap is gelegen in de buurt van de grootste parking van Sainte-Maxime naast de haven, maar ook in de buurt van de landingsplaats van de pendelbus naar Saint-Tropez. Ons agentschap in Grimaud heeft een parkeerplaats direct achter het agentschap.

Ons agentschap is een van de enige in Sainte-Maxime die het hele jaar geopend is van maandag tot en met zaterdag (en zondag op afspraak).

EFFECTIEVE EN LONENDE RECLAMEMEDIA

Onze advertenties verschijnen in gespecialiseerde tijdschriften en we adverteren ook met onze eigendommen op vele gerichte websites zoals onder andere Maisons et Appartements en France, Belles Demeures, Immostreet, Résidences... en op die van onze partners en correspondenten in het buitenland. Deze publicaties stellen ons in staat om Franse maar ook Europese klanten te bereiken.

Onze website (vertaald in vier talen): wij hechten er veel belang aan. Hij is gebruiksvriendelijk, gemakkelijk te gebruiken, wordt zeer goed gerefereerd en wordt elke dag bezocht door ongeveer 350-400 verschillende internetgebruikers.

SPECIFIEKE RECLAMEACTIES

Natuurlijk wachten we niet alleen op klanten.

We werken samen met onze internationale partners om nieuwe klanten te vinden en we zijn meerdere keren per jaar aanwezig op vastgoedbeurzen in België, Nederland en Engeland.

We drukken ook een interne krant met geselecteerde advertenties die we op strategische locaties verspreiden.

EEN HOOGWAARDIG BUITENLANDS CLIËNTEEL EN GEMOTIVEERDE CORRESPONDENTEN

We zijn hier in een van onze meest bijzondere functies, een echt pluspunt voor u...

We spreken vloeiend Engels, Duits en Nederlands en we verwelkomen en informeren onze klanten in hun moedertaal.

Ons agentschap werkt ook met geselecteerde en hooggekwalificeerde correspondenten in Engeland, Nederland, Zwitserland, Noorwegen, Zweden, Duitsland... die onze eigendommen aan hun klanten voorstellen en hen begeleiden tijdens hun bezoeken.

Daarnaast bieden wij waarschijnlijk Sainte-Maxime een van de grootste selecties van onroerend goed te koop aan, wat kopers aantrekt, van wie sommigen een globale visie op de vastgoedmarkt hebben.

U DENKT ERAAN OM TE VERKOPEN? VERTROUW ONS UW EIGENDOM TOE!

Onze kennis en ervaring van de markt garanderen u een serieuze en realistische verkoopsevaluatie.

Of het nu gaat om villa's of appartementen, we staan dagelijks in contact met de kopers en we kennen hun selectiecriteria perfect.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor uw project, dus, afhankelijk van het beoogde type bouw (Villa's, appartementen, woonwijken...), de gebieden, het uitzicht, kunnen wij u precies vertellen hoe u aan de verwachtingen van de kopers kunt voldoen en zo helpen wij u snel te verkopen terwijl u zich aan de markt vastklampt!