Sainte-Maxime

BEVOORRECHTE BESTEMMING TUSSEN DE PROVENCE EN DE FRANSE RIVIERA

Sainte-Maxime ligt in het departement Var in het zuidoosten van Frankrijk en opent aan de beroemde Golf van Saint-Tropez. Bewaard vanuit een galopperende urbanisatie, heeft Sainte-Maxime al zijn charme behouden tussen de wilde oevers van de Middellandse Zee en de authentieke Provençaalse tradities.

Sainte-Maxime strekt zich uit over 8 km en biedt een afwisseling van grote stranden en natuurlijke kreken, ideaal voor zonnebaden of watersporten.

Voor wandel- en fietsliefhebbers is er het Massif des Maures, een kleine bergketen, een van de wildste en oudste streken van de Provence.

Een bezoek aan Sainte-Maxime is ook een gelegenheid om het historische erfgoed van de stad te ontdekken via de in 1762 opgerichte kerk en de beroemde Tour Carrée.

Het is een elegante en familiale bestemming en biedt een heel bijzonder klimaat met een uitzonderlijke zonneschijn van bijna 300 dagen per jaar en een wintertemperatuur tussen 12 en 19 graden Celsius. Veiligheid, zon, charme, watersport, golf, alles wat u nodig heeft voor een gelukkig leven!

Onze selectie