Agence bird
6 Rue Jean Aicard, 83120 Sainte-Maxime, FRANCE   +33 (0)4 94 96 75 03 info@agencebird.fr
Agence bird Agence Immobilière Bird
6 Rue Jean Aicard
83120 Sainte-Maxime - France
+33 (0)4 94 96 75 03
1029 route du littoral
83310 Grimaud - France
+33 (0)4 22 47 06 40
info@agencebird.fr

Agence BIRD bestaat reeds meer dan 30 jaar en wordt gerund door twee Vlamingen, Hans en Carine. Onze specialiteit is het verkopen van alle soorten vastgoed, zolas ondermeer villas, appartementen, terreinen en luxewoningen. We doen dit in de "golf van St Tropez" wat in principe wil zeggen dat we u kunnen helpen aan het realiseren van uw droom wanneer u iets zoekt dat zich bevindt tussen Les Issambres, Sainte Maxime, Saint Tropez, Ramatuelle, Plan de la Tour, Grimaud of Port Grimaud. Ons aanbod is ruim, zeer gevarieerd, voor ieders budget en word dagelijks "uptodate" gehouden.

tour carre bureau bird
Agence Immobilière Bird
6, Rue Jean Aicard
83120 SAINTE-MAXIME
FRANCE

Ons kantoor bevindt zich juist achter het museum "Le Tour Carré" en de kerk die gelegen zijn aan de ingang van de parking aan de haven. Hier staat eveneens de oudste olijfboom - men zegt ouder dan 1000 jaar - van Sainte Maxime midden in een prachtig bloemenpark.

Het zal u niet verwonderen maar ons clienteel is heel internationaal. Ons verkoopteam spreekt heel wat talen zoals Nederlands, Vlaams, Frans, Engels, Noors en Duits.

Wij bieden u de volgende services :

- GRATIS schattingsverslag indien u wenst te verkopen

- Juridische Assistentie voor internationale en lokale vraagstukken

- Wij helpen u bij maken van een keuze in het wirwar van financieringen

- Vertaalservice

Ons team staat ter uwer beschikking, aarzel niet ons een bezoekje te brengen in ons kantoor gelegen op het nummer 6, Rue jean Aicard in Sainte Maxime of geef ons een seintje op 00.33.(0)4.94.96.75.03. Wij zijn er om U te helpen!

Hieronder enkele prachtige foto's van Sainte Maxime.

Vue de la Ville de Sainte Maxime Vue de la Ville de Sainte Maxime Vue de la Ville de Sainte Maxime
Vue de la Ville de Sainte Maxime Vue de la Ville de Sainte Maxime Vue de la Ville de Sainte Maxime
Vue de la Ville de Sainte Maxime Vue de la Ville de Sainte Maxime Vue de la Ville de Sainte Maxime

Agence BIRD is een vennootschap naar frans recht en bezit de nodige licenties van erkend makelaar. Lid van SNPI en bankgarantie bij QBE.

LogoWebSNPI LogoWebQBE
www.snpi.fr www.qbe.com

Wanneer u een eigendom schikt te kopen in Frankrijk ziehier onze TIP:

Neem steeds contact op met een erkend makelaar, want wanneer u naar hun vergunning vraagt verstrekt door “la Prefecture ”dan moeten zij u deze tonen. De makelaar beschikt over de nodige kennis, maar nog belangrijker, deze beschikt ook over de nodige bankgarantie ter bescherming van koper en verkoper. Op het Internet en in sommige tijdschriften kan u imponerende reclame van onechte “makelaars” vinden. Wees voorzichtig!

Back to top